MONS Hotel & Apartments nalazi se u neposrednoj blizini Crkve u samom centru Zlatibora, na 300 metara od jezera, u fudbalskih i teniskih terena. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Sa svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, MONS predstavlja pravo mjesto za odmor i uživanje svih generacija.

U hotelu Mons nalazi se 12 savremeno opremljenih apartmana, dok ih u apartmanskom dijelu ima devet. Svaki od njih sadrži kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i priborom za ručavanje, što će učiniti da se osjećate kao kod kuće. Pored pomenutih smještajnih jedinica objekat sadrži i prijemni hol, recepciju, café restoran, wellness SPA centar, konferencijsku salu, teretanu, dječiju igraonicu i FUN zonu.

Kako bi upotpunili svoj užitak, gostima su na raspolaganju i usluge luksuznog SPA centra, koji raspolaže slanom sobom, parnim kupatilom, finskom aromatherapy saunom, toplom klupom i hidromasažnom kadom.

U ponudi Mons Zlatibor Hotel & Apartments nalazi se i moderna kongresna sala sa najsavremenijom opremom. Kapacitet sale je do 40 mjesta. “Na raspolaganju vam je uslužni laptop, kao i interaktivna smart tabla sa projektorom koja će svaki vaš kongres ili seminar učiniti vrlo efikasnim i produktivnim. Prenesite svoje sastanke kod nas i spojite posao i odmor”, kažu iz ovog Hotela.

Više o hotelu na: www.mons-zlatibor.com.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here