Sparkasse zamjenski krediti uz najnižu kamatnu stopu

Smanjite vaše mjesečne obaveze i učestvujte u MasterCard nagradnoj igri

467
Sparkasse

Sparkasse Bank pripremila je za svoje klijente još jedan, do sada najpovoljniji kreditni proizvod. Ovoga puta to je zamjenski kredit bez hipoteke, koji klijentima pruža mogućnost zatvaranja postojećih kredita i obaveza po povoljnijim uslovima uz nominalnu fiksnu kamatnu stopu već od 2,99% (EKS 3,23%). U  akciji klijenti mogu učestvovati i u MasterCard nagradnoj igri kroz koju mogu osvojiti vrijedne nagrade.

„Uz najniže kamatne stope u našoj ponudi, zamjenski kredit pruža mogućnost klijentima da rasterete svoj kućni budžet i mjesečne obaveze pokriju jednom, povoljnijom ratom. Klijenti pored nižih kamatnih stopa kada su u pitanju ovi krediti ostvaruju i pogodnost podizanja kredita bez naknade za obradu kredita. Zamjenski krediti bez hipoteke stoje na raspolaganju do iznosa od 60.000,00 KM, na period do 10 godina,“ izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Segmenta prodaje, Sektora za poslovanje sa stanovništvom.

Pozivamo klijente koji razmišljaju o rasterećenju svog kućnog budžeta da posjete naše poslovnice i uz savjetovanje naših uposlenika pronađu rješenje koje odgovara njihovim potrebama.

U okviru kampanje, svi klijent koji apliciraju za MasterCard Shop&Fun karticu, istu odobravamo BEZ NAKNADE za izdavanje kartice. MasterCard kartica Shop&Fun omogućava plaćanje na rate do 36 mjeseci, bilo kada, bilo gdje, u zemlji, inostranstvu ili putem interneta.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje do 15. 11. 2017. godine se ostvaruje putem plaćanja bilo kojom karticom u okviru MasterCard programa, izdatom od strane Banke. Dobitnici će biti izvučeni svaki mjesec, a glavna nagrada je organizirani shopping u Gratzu za dvoje, uz džeparac od 1,000 KM (ukupno tri dobitnika), te 10 dobitnika poklon kartice u vrijednosti od 200 KM (ukupno 30 dobitnika).

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here