WIZZ Air predstavlja nove WIZZ Ambasadore u BiH

Izabran je 31 novi WIZZ Ambasador, a među njima su i Sarbita i Adnan koji će predstavljati WIZZ u Bosni i Hercegovini u naredne dve godine.

556

Wizz Air, najveći niskotarifni (low-cost) avioprijevoznik u regionu centralne i istočne Evrope, sa ponosom predstavlja svoje nove WIZZ Ambasadore, koji će biti zvanična lica ove aviokompanije u naredne dvije godine.

Više od 290.000 glasova je primljeno tokom dvonedjeljnog online glasanja tokom koga je od Wizz Air-ovih sljedbenika preko društvene mreže Facebook traženo da izaberu novu generaciju WIZZ Ambasadora. 83 kandidata se takmičilo i data im je mogućnost da objasne javnosti zašto žele prestižnu ulogu WIZZ Ambasadora i da predstave svoju strast za poslom stjuardese ili stjuarda. Izabran je 31 novi WIZZ Ambasador, a među njima su i Sarbita i Adnan koji će predstavljati WIZZ u Bosni i Hercegovini u naredne dve godine.

Novoizabrani WIZZ Ambasadori će predstavljati kompaniju i svoju zemlju u kojoj Wizz Air ima bazu na raznim događajima poput konferencija za novinare, proslavama značajnih dostignuća, izborima za nove članove kabinske posade i biće dostupni za davanje intervjua magazinima, radio stanicama i televizijskim kanalima diljem Evrope. WIZZ Ambasadori će dijeliti svoje iskustvo iz porodice Wizz Air-a, upoznati javnost sa svojim sjajnim poslom stjuardese ili stjuarda, predstavljati svoje omiljene destinacije iz mreže linija WIZZ-a i najbolje usluge koje ova kompanija ima za ponuditi.

Novi Wizz Ambasadori su već pokazali svoj talenat prilikom fotografisanja u Budimpešti.

Diederik Pen, izvršni potpredsednik i šef letačke operative Wizz Air-a, je izjavio: “U Wizz Air-u vjerujemo da je ključ za uspjeh naš izvanredan tim koji djeli jednaku strast za avijacijom i posvećenost pružanju vrhunskih usluga našim putnicima. Stoga, sa oduševljenjem predstavljam naš novi tim WIZZ Ambasadora, koji će biti zvanična lica Wizz Air-a u naredne dvije godine. Sve izabrane stjuardese i stjuardi, njih 31, su među najboljima članovima kabinske posade i oni će imati priliku da javnosti otkriju tajne svoje uzbudljive profesije, da predstave kompaniju u svojim lokalnim zajednicama i da vas uvijek sa osmijehom dočekaju na nekom od letova WIZZ-a”.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here