Addiko Blic gotovinski krediti do 70 hiljada KM

Posebne pogodnosti ovih kredita su maksimalna fleksibilnost po pitanju odabira iznosa kredita i roka otplate

626

Blic gotovinski krediti sa iznosom od 1.000 do 70.000 KM i rokom otplate do 10 godina u ponudi su Addiko banke. Krediti su namijenjeni svim građanima koji, na brz i jednostavan način, žele riješiti finansijske potrebe kao što su rekonstrukcija stana, kuće, kupovina namještaja, automobila, školarina/kupovina udžbenika i računarske opreme i sl. Kredite je moguće ugovoriti bez žiranata i dodatnog osiguranja.

Posebne pogodnosti ovih kredita su maksimalna fleksibilnost po pitanju odabira iznosa kredita i roka otplate, a bitno je naglasiti da klijent sam bira datum uplate mjesečne rate (01, 10, 20. ili 25. dan u mjesecu).

“Addiko banka nastavlja da sprovodi poslovnu filozofiju koja se temelji na jasnom, jednostavnom i direktnom bankarstvu. Građanima koji imaju urednu kreditnu sposobnost želimo da, na brz i jednostavan način, ponudimo kvalitetan kreditni proizvod. Istovremeno, nudimo visok kvalitet usluge, štedimo dragocjeno vrijeme naših klijenata i oslobađamo ih od nepotrebne bankarske papirologije“, kaže Mile Todorović, direktor Sektora upravljanja prodajom Addiko banke.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here