Skoči u avanturu – Skoči u Aqualunu Terme Olimia

Raspust bez granica - platite tri noći u Termama Olimia, oni vam poklanjaju još dvije noći u Termama Tuhelj

497

Terme Olimia vam nude bazen sa najvećim valovima u Sloveniji, uzbudljive vodene cijevi, mnogobrojne staze za spuštanje, a za najhrabrije tu je KING KOBRA – najbolji adrenalinski tobogan u Sloveniji gdje vas završni pad od 50 stepeni nipošto ne ostavi ravnodušne. I naravno novost ovogodišnjeg ljeta – novi tobogan BLACK CANNON.

Ove godine fokus je na sadržaju sa kojim se samo Aqualuna može pohvaliti. To je Aqua safari sa 100 maketa egzotičnih životinja u prirodnoj veličini. Krokodili, nojevi, zmije,  slonovi, lavovi, tigrovi, majmuni, žirafe, zebre i ostale životinje su sastavni dio Aqualune. Sa njima se možete fotografisati, igrati ili naučiti puno o njihovom prirodnom životnom prostoru, načinu života i ishrani.

Ovo ljeto je u Aqualuni posebno živahno i raznoliko

“Prvi put ugošćujemo vatrogasce, zvijezde i finansijere. Ali ne prave, već one iz ljubljanskog Minicity-a … Svake nedjelje gostuju ispod zelenog šatora od 11. do 16. sati”, saopštili su iz Olimie. Djeca upoznaju zanimanje policajca i vatrogasca. Oblače policijske i vatrogasne uniforme, brinu se o sigurnosti i redu, saznaju šta sve policajci i vatrogasci moraju znati kako bi pomogli drugima… Djeca upoznaju i zanimanje TV voditelja, novinara, šminkera, stiliste i umjetnika. Mogu se muzički izražavati, svirati instrumente pjevati u karaokama i žonglirati.

Svakog Petka i subote su ovoga ljeta bit će puno plesa i čarolija. Tu su plesačice iz grupe “Kuš ni me”, koje će zasigurno svakoga namamiti da zapleše. Kada u posjetiu dođe čarobnjak Andrej djeci od balona začara njihovu omiljenu životinju… za najmlađe su pripremili i slikanje lica, sa torbom punom boja i šljokica, a za šta je zadužena Alenka, majstor face-paintinga.

Aqualuna vam nudi i bogat animacijski program – tokom čitavog dana možete uživati u vodenim igrama, najbrže i najspretnije čekaju vrijedne nagrade. Teško ćete odoljeti brzom spuštanju, aerobici u vodi, porodičnim igrama i potrazi za zlatom. Svaku noć vas pozivaju na ples – u Mini disco na Terasu Aqualune.

Novi tobogan BLACK CANNON u Aqualuni Termi Olimia

“King Cobra je ljetos dobila pravo društvo. Ako vam nedostaje adrenalina pozivamo vas da isprobate novost u Aqualuni – tobogan Black Cannon, sastavljen od dvije zatvorene cijevi koje će vas odvesti u nezaboarvnu avanturu”, saopšteno je. Tobogan odlikuju velika brzina spusta i skok u bazen od kojeg zastaje dah.

Doživljaj za cijelu porodicu

Aqualuna ima veliku ponudu atrakcija na vodi na više od 3.000 kvadratnih metara vodenih površina. Za posjetitelje imaju sve, od prijatnih bazena za opuštanje, adrenalinskih tobogana, najvećeg bazena sa valovima do brzih staza za spuštanje i divljih krivina. Imaju i pravo vodeno kraljevstvo za najmlađe goste podijeljeno na Aqua jungle 1 i Aqua jungle 2. To je pravi vodeni raj sa brojnim spravama za djecu, malenim toboganima, mrežama, prskaonicama, cijevima za spuštanje, pištoljima na vodu, vodenim vulkanom, probušenim vedrima iz kojih teče voda, ostrvom majmuna, vodenim palmama i više od 70 efekata i dodataka koji potiču interaktivnu igru.

Skočite u avanturu! Sve što vam treba su dobra volja, kupaći kostim i krema za sunčanje. Za sve ostalo će se pobrinuti Terme Olimia! Čak i za prazne, adrelina pune želudce. I još to – u cijenu ulaznice je uključena upotreba svih igračaka, tobogana, suncobrana i ležaljki.

Raspust bez granica – platite 3 noći u Termama Olimia, oni vam poklanjaju još 2 noći u Termama Tuhelj

Da li ste i vi jedan od onih koji jedva čekaju odmor ali ne mogu puno izdržati na jednom mjestu? Terme Olima ima riješenje za vas. Rezervišite tri noći u Termama Olimia, oni će vam pokloniti još dvije noći u samo 30-kilometara udaljenim, Termama Tuhelj u hrvatskom Zagorju. Vaš odmor u u dvije države počet će u Termama Tuhelj a nastavit ćete ga u Termama Olimia.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here