Centrotrans uveo besplatnu aplikaciju za praćenje autobusa na komercijalnoj liniji Vijećnica – Dobrinja

Od sada, možete besplatno preuzeti aplikaciju „Centrotrans Komercijala“, a koja vam omogućava da provjerite vrijeme dolaska Centrotransovih autobusa autobuske linije Vijećnica – Dobrinja. Osim besplatnog preuzimanja aplikacija pruža mogućnost da se, jednostavnim klikom na ime stanice, provjeri tačna lokacija autobusa.

1185

U cilju bolje informisanosti putnika o polascima komercijalne linije Vijećnica – Dobrinja, od danas, 02.08.2017. godine, na raspolaganju je besplatna aplikacija „Centrotrans Komercijala“ koja putnicima omogućava uvid u polaske autobusa, vrijeme čekanja na stanicama kao i eventualne zastoje u saobraćaju.

Centrotrans Komercijala je prva lokalna tranzitna mobilna aplikacija u Sarajevu, a koja korisnicima Centrotrans komercijale omogućava pregled tačnih vremena dolazaka i polazaka autobusa na osnovu GPS koordinata.

Prednost aplikacije je jednostavnost korištenja, mogućnost offline reda vožnje na ovoj liniji, kao i dvojezičnost aplikacije (BiH i engleski), a koja je automatska i zavisi od jezika na kojem je uređaj podešen što je posebna prednost za strane turiste.

Besplatna aplikacija može se preuzeti na Google play marketu, a razvijena je od strane firme Solution404 koja je radila i projekt informativnih display-a u Centrotransovim autobusima na navedenoj liniji.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here