Mastercard zvanični sponzor 74. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji

Kako bi obilježila ovo sponzorstvo, kompanija Mastercard je pokrenula i takmičenje „osvoji bioskop“ koje se završava 31. jula

404

Kompanija Mastercard je danas najavila novo trogodišnje sponzorstvo Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. Ovo novo sponzorstvo, koje uključuje i Bijenale koje se održava od 30. avgusta do 9. septembra, nadovezuje se na već postojeća partnerstva koja Mastercard ima sa Festivalom u Kanu i Berlinskim filmskim festivalom i omogućuje ljudima pružanje neprocjenjivih iskustava, trenutaka i iznenađenja Mastercard partnerima i korisnicima širom svijeta.

Mastercard je nedavno predstavio istraživanje Bioskop i grad koje je ispitalo stanovnike sedam velikih gradova u pogledu njihovih navika u vezi sa odlascima u bioskop i pokazalo je da je gledanje filmova u bioskopima treća omiljena kulturna aktivnost, nakon putovanja i izlaska u restorane.

David Molina, predsjednik sektora za marketing i sponzorstva u kompaniji Mastercard, izjavio je: „Međunarodni filmski festival u Veneciji je jedinstveni događaj gdje se strast ka filmovima prepliće sa magičnim i legendarnim lokacijama, što je savršena kombinacija za naš Priceless program koji postoji već 20 godina u 112 zemalja širom svijeta, na 53 jezika. Ovo najnovije sponzorstvo je osmišljeno kao nastavak naše misije da povežemo ljude sa stvarima koje zaista vole i pomognemo im da ih iskuse, umjesto da ih samo posmatraju. Pored toga što omogućujemo jedno takvo iskustvo, imamo i sjajnu priliku da, koristeći digitalne kanale, prikažemo šta je to što je neprocjenjivo i uzbuđeni smo zbog dugoročnog i uspješnog partnerstva sa ovim blagom međunarodnog filmskog kalendara.“

Kako bi obilježila ovo sponzorstvo, kompanija Mastercard je pokrenula i takmičenje „osvoji bioskop“ koje se završava 31. jula, a koje korisnicima nudi priliku da doživi Festival u Veneciji. Jedan sretan Mastercard korisnik i njegov ili njen gost doživjeti će neprocjenjivo iskustvo Festivala koje uključuje šetnju crvenim tepihom, karte za premijere filmova u takmičarskoj selekciji, boravak u luksuznom hotelu, obilazak grada i slično.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here