Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta

U periodu od 25.7. do 6.8. Orhidelija ima savršenu ponudu za vas, pod nazivom „Magičnost Orhidelie“

760

Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva vas na opušteni odmor. Wellness Orhidelia, najprestižniji je dio Termi Olimia koja će u vama probuditi ljubav prema vašem tijelu, te opustiti vaš um. Raznolika ponuda wellness centra Orhidelia omogućuje svakom gostu da pronađe svoj intimni kutak mira i opuštanja.

U ponudi Orhidelie pronaći ćete unutrašnje i vanjske bazene, sauna centar, te niz tematskih odmorišta, a tu je i savršena gastronomska ponuda. Wellness Orhidelia je arhitektonska poezija za oči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. Praznik originalnosti i dostignuće emotivnosti. Na ovom mjestu možete biti sami u intimi svojih misli i emocija bilo kada i bilo gdje. Dođite i pronaći svoj intimni kutak i učinite nešto dobro za sebe.

U periodu od 25.7. do 6.8. Orhidelia ima savršenu ponudu za vas, pod nazivom „Magičnost Orhidelie“ gdje ćete za jednu noć po osobi izdvojiti 86,40 €, a u ponudu je uključeno: Ugodan ambijent Wellness hotela Sotelia, bogat vitalni doručak koji će vam osigurati energiju za otkrivanje ljepota olimske priče i večera koja će izvrsnošću okusa razmaziti vaše nepce, s daškom lokalnih specijaliteta, svježe voće i boca termalne vode svaki dan u sobi, neograničen ulaz u Termalni park Aqualuna, vodeni doživljaji u ljekovitoj termalnoj vodi Wellness centra Termalija s uključenim animacijskim programima za odrasle i djecu, kupanje u Vodenom planetu u Termama Tuhelj, opuštanje u Sauna svijetu Wellness centra Termalija, gdje će vas očarati posebni programi saunanja u čak devet tematski obojenih sauna, Selfness jutro u prirodi s posebnim programima za poticanje vitalne energije.

Za vrijeme boravka u Termama Olimia svi posjetioci dobit će bon u vrijednosti od 10 EUR koji mogu iskoristiti (umjesto pansionske večere) u gostionici Lipa, restoranu Gratiola, dvorcu Mihanović ili kod Olimskih ponuđača po vlastitom izboru.

Što sve možete posjetiti u okolici?


Više na
www.terme-olimia.com

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here