IP statička adresa za Open Biz i Net Biz korisnike

Nabavite svoju jedinstvenu internet adresu, prepustite se svim benefitima moderne, globalne komunikacije i dopustite drugima da vas pronađu

622
Ilustracija

Ukoliko je i vama brzina i stabilnost interneta veoma važna za obavljanje svakodnevnih poslovnih aktivnosti,  odlučite se za jedan od m:tel internet NetBiz paketa ili za Open Biz paket usluga i unaprijedite kvalitet vaše poslovne komunikacije.

U m:tel-u pronađite:

NetBiz pakete uz koje ćete ostvarite brzu i kvalitetnu internet vezu 24 sata dnevno, bez ograničenja protoka saobraćaja ili Open Biz integrisane pakete usluga pristupa  internetu, IPTV-ja i fiksne telefonije.

Pored najmodernijih tehnologija za pristup internetu, u najnovijoj ponudi m:tel-a, korisnicima koji se odluče za Net Biz ili Open Biz pakete, ponuđena je i mogućnost korišćenja statičke IP (Internet Protokol) adrese po cijeni mjesečne pretplate od 49,90 KM za vrijeme minimalnog trajanja ugovora.

Nabavite svoju jedinstvenu internet adresu, prepustite se svim benefitima moderne, globalne komunikacije i dopustite drugima da vas pronađu.

Ponuda vrijedi do 30. septembra 2017. godine, a za više informacija pozovite kontakt centar 0800 50 300 ili posjetite www.mtel.ba.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here