Sparkasse Bank nagrađuje svoje klijente

Nagradna igra traje do 31.08.2017. godine, a izvlačenje prvog dobitnika je planirano već sredinom jula

469

Sparkasse Bank pripremila je za svoje klijente, korisnike Visa kartica, ljetnu nagradnu igru pod sloganom “More je blizu kad imaš karticu Visa-u”.

Ukoliko posjeduju jednu od Visa kartica Sparkasse Bank debitnu ili kreditnu, klijenti se mogu uključiti u nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti sedmodnevno ljetovanje za dvije osobe na hrvatskom primorju.

Prema pravilima nagradne igre Sparkasse Bank, dovoljno je da klijent izvrši plaćanje Visa karticom u minimalnom iznosu od 100 KM mjesečno za vrijeme trajanja nagradne igre i može osvojiti jedno od tri sedmodnevna ljetovanja za dvoje

Nagradna igra traje do 31.08.2017. godine, a izvlačenje prvog dobitnika je planirano već sredinom jula. Detalje nagradne igre možete pronaći na web stranici Sparkasse Bank, na linku.

Program Visa kartica, iz Sparkasse ponude, nudi klijentima mogućnost odabira kreditne ili debitne kartice. Sa Visa Classic kreditnom karticom klijentima je omogućeno finansiranje uz mjesečni povrat utrošenih sredstava u iznosu od samo 4 posto uz pripadajuću kamatu.

Svakako ističemo pogodnost i debitne Visa Electron kartice, a to je podizanje gotovine bez naknade na svim bankomatima Erste i Sparkasse Grupe, preko 7.000 bankomata, što svakako može biti jako korisno svim klijentima u periodu godišnjih odmora, jer uključuje Crnu Goru, Hrvatsku, Srbiju, te Austriju, Češku, Mađarsku, Makedoniju, Rumuniju, Slovačku i Ukrajinu.

Ukoliko niste korisnik jedne od Visa kartica Sparkasse Bank, aplicirajte već danas, te kupovinom u iznosu od 100KM ostvarite učešće u nagradnoj igri.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here