Prodaja stanova i poslovnih prostora u Čapljini

Petnaest poslovnih prostora i pet stanova na atraktivnim lokacijama u općini Čapljina dostupno je za kupovinu. Prvo ročište zakazano za 21. juni 2017. Nekretnine dostupne za minimalno jednu polovinu sudski utvrđene vrijednosti

1603

Općinski sud u Čapljini zakazao je prvo ročište za prodaju poslovnih prostora i stambenih jedinica u općini Čapljina u srijedu, 21. juna 2017. godine u 11:00 sati u zgradi Općinskog suda u Čapljini, ulica Ruđera Boškovića.

Zainteresirani za stambene jedinice imaju mogućnost odabira između pet stambenih jedinica različitih dispozicija i površina u rasponu od 36,00 do 71,00 metara kvadratnih na četvrtom spratu zgrade u ulici Metkovačka. Za sve zainteresovane za poslovne prostore, u ponudi je petnaest jedinica površina od 54,00 do 56,00 metara kvadratnih na prizemnoj i prvoj etaži poslovne zgrade u ulici Mate Bobana.

Prodaja imovine izvršit će se usmenim javnim nadmetanjem. Kako je istaknuto u Zaključku o prodaji, kao kupci mogu učestvovati osobe koje su do početka javnog nadmetanja položile osiguranje koje iznosi jednu desetinu sudski utvrđene vrijednosti nekretnine na račun Općinskog suda u Čapljini broj: 33811022 00059151 kod UniCredit banke dd Mostar.

Informacije o pojedinačnim cijenama nekretnina i procesu prodaje dostupno na www.heta.ba.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here