Počela gradnja druge stambene zgrade Sarajevo Wavesa

Predviđeni period za izgradnju SW2 je 18 mjeseci plus period etažiranja

744

Sarajevo Waves 2. (SW2) krasit će 77 stambenih jedinica, a kvadrature stanova bit će prilagođene svim korisnicima i kretat će se od 47 do 200 kvadratnih metara.

Svaki stan posjeduje klima uređaje, video interfon, terasu duž cijele fasade, garažno mjesto i sve tehničke priključke. Grijanje je centralno i mjerilo je na osnovu potrošenje. Posebna pažnja posvećena je sigurnosti, te je kompletan objekat uz video nadzore osiguran i od strane osiguravajućeg fzičkog lica.

U kompleksu Sarajevo Waves do sada je izgrađena jedna stambena zgrada Sarajevo Waves 1, šoping centar je u završnoj fazi, a drugi stambeni objekat je počeo izgradnju. Predviđeni period za izgradnju SW2 je 18 mjeseci plus period etažiranja.

Prodaja stanova u izgradnji je počela sa posebnim pogodnostima i načinom plaćanja. Svim kupcima zagarantovan je kvalitet kao i jedinstveni valoviti dizajn. Objekti su rađeni od najkvalitetnijih materijala i sa tehnikom sjetskih majstora, a sam projekat Sarajevo Waves nagrađen je od strane arhitekata Bosne i Hercegovine za period 2015/2016 godinu.

Na tender za izvođača radova prijavilo se nekoliko domaćih kompanija od kojih je Debos d.o.o. Sarajevo potpisao ugovor.

Sarajevo Waves je Nova dimenzija stanovanja u kojoj vas očekuje komfor, kvalitet i sigurnost kao i prirodno okruženje za sve članove porodice. Osim rijeke Željeznice i blizine Igmana i Bjelašnice prirodni ambijent upotpunjen je i dvoetažnim zelenim krovnim terasama za dnevno i noćno korištenje.

Vrijednost investicije pet stambeno-poslovnih zgrada i zgrade šoping centra iznosit će 50 miliona konvertibilnih maraka.

Za više informacija posjetite: www.sarajevowaves.com ili pozovite: 060 30 111 10.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here