Otvoren Beko shop u Banja Luci

Novi ekskluzivni Beko Shop nalazi se u ulici Branka Popovića 310, u prostorijama Hiper Kort centra

1007

Kompanija Omega, koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za tržište BiH, otvorila je krajem prošle sedmice u Banja Luci ekskluzivni Beko shop. Ovo je četvrti ekskluzivni Beko shop u Banja Luci, a 30. u BiH. Beko shop se prostire na površini od 177 metara kvadratnih prostora, a u novom ekskluzivnom Beko Shopu zaposleno je pet mladih ljudi. U opremanje prostora investirano je 60.000 KM. Novi ekskluzivni Beko Shop nalazi se u ulici Branka Popovića 310, u prostorijama Hiper Kort centra u banjalučkom naselju Derviši.

Ekskluzivni Beko Shop u Banja Luci posjetiteljima nudi više od 1.000 različitih proizvoda namijenjenih domaćinstvu, koje odlikuju pouzdanost, kvalitet u izradi, energetska učinkovitost i velika upotrebna vrijednost.

Već sedam godina Beko je najbrže rastući brend u Evropi, čiji kupci poklanjaju najviše povjerenja Beko proizvodima kada je u pitanju izbor bijele tehnike. Ta činjenica učvrstila je lidersku poziciju kompanije Beko u kategiriji samostojećih kućanskih aparata u Evropi. Na svjetskom nivou, Beko je drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaji se prodaju svake dvije sekunde u više od 130 zemalja u kojima je kompanija prisutna sa svojim asortimanom.

Beko konastatno teži unapređenju i razvoju brenda u nastojanju da osigura zadovoljstvo korisnika. U 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija radi više od 1.000 stručnjaka posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja imaju za cilj olakšati svakodnevni život korisnika.

Stalno unapređenje Beko proizvoda inspirisano je željama kupaca, potrebama i dosadašnjim iskustvima,jer Beko je zvanični partner svakog Vašeg dana.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here