Skoči u avanturu! Skoči u Aqualunu Terma Olimia

Toboganu King kobra još uvijek pripada naziv "Kraljica adrenalina", iako će se ove godine, za dodatni adrenalinski doživljaj pobrinuti i novi tobogan - Black Cannon.

835

Terme Olimia s cjelovitom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom, te od samog postanka nepobjedivim slovenskim naj wellnessom Orhidelia, poziva vas na opušteni odmor sve dane u godini. U ljetnom vremenu, naravno, najatraktivniji je termalni park Aqualana, koji svojim bazenima i brojnim vodenim atrakcijama, poziva na vodenu zabavu i relaksaciju za sve generacije.

Očekuju vas bazen s najvećim valovima u Sloveniji, uzbudljivi tobogani, a za one najhrabrije tu je King Kobra – najatraktivniji tobogan u Sloveniji, koji sa završnim padom od 50 stepeni, ne ostavlja ravnodušnim niti jednog posjetitelja.

Novi tobogan Black Cannon

Toboganu King kobra još uvijek pripada naziv “Kraljica adrenalina”, iako će se ove godine, za dodatni adrenalinski doživljaj pobrinuti i novi tobogan – Black Cannon. Novi tobogan odlikuje velika brzina spuštanja sa finalnim skokom u bazen. Black cannon je izgrađen od dvije zatvorene cijevi, kroz koje ćete krenuti u adrenalinsku avanturu koja započinje skokom u prvi dio bazena, a nastavlja se „katapultiranjem“ u rekreacijski bazen.

Doživljaji za cijelu porodicu

Iza vrata vodenog parka Aqualuna nalaze se brojni objekti za porodičnu zabavu, ugodno druženje i relaksaciju. Sigurno ćete najprije opaziti adrenalinski stup sa vodenim atrakcijama i toboganima, postoji ih 11, a najdominantniji je King Kobra, već petu sezonu. Aqualuna ostvaruje snove vaših najmlađih. Njima su namijenjeni mini klub King Kobra sa veselim animacijskim sadržajima, brojni dječji bazeni sa toboganima za djecu, dječja tvrđava i dvorac u Aquadžungli, kao i trampolini i salon sa aparatima za igru. A kao posebnost Aqualune ističe se, AQUASAFARI sa figurama životinja u prirodnoj veličini, koje vas iznenađuju na svakom koraku.

Tu su još lov na zlato, svakodnevne zabave i koncerti, te nezaboravne rođendanske zabave.
Skočite u avanturu! Sve što vam je potrebno je dobra volja, kupaće i krema za sunčanje. Za sve ostalo pobrinut će se ljubazno osoblje Termi Olimia. Tako i za prazan stomak. To nije sve – u cijenu ulaznice je uključena uporaba svih igrački, tobogana, suncobrana i ležaljki. Skočite u Aqualunu Terma Olimia!

Ljetni odmor po vašoj mjeri! Gdje ako ne u Termama Olimia?!

Provjerite povoljnu ponudu porodičnih ljetnih paketa sa besplatnim boravkom za dvoje djece.
Osim osnovne ponude s polupansionom, te bogatog animacijskog programa, tokom ljeta svakom djetetu pripada i poklon, svaki dan osiguravamo dvosatno organizirano čuvanje djece. Ne zaboravite da u TO možete povoljno unajmiti bicikle s kojima će se cijela porodica uputiti na izlet okolinom, uređenim biciklističkim stazama, te tako upoznati idiličnu okolicu Kozjanskog.

Šta sve možete posjetiti u okolini?

1. Samostan Olimje sa tećom najstarijom apotekom u Evropi
2. Čokoladnica Synercus Olimje
3. Dvorac Podsreda
4. Agolf – pravi raj za golfere
5. Brojne vinarije i domaće pivnice, te seoski turizam
6. Jelenov greben
7. Vještičja kuća – zemlja bajki i fantazija
8. Brojne biciklističke i pješačke staze

Više na www.terme-olimia.com

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here