Otvaranje ljetne sezone u Etno selu Herceg Međugorje 9. juna

Otvaranje ljetne sezone 2017. bit će upriličeno 9. juna, a prva dva dana svim posjetiteljima bit će obezbijeđen besplatan ulazak

3021

S nadolazećim ljetom, dolaze i nezaboravni dani osvježenja, odmora i zabave, a koji se u Hercegovini najbolje mogu osjetiti u Herceg etno selu Međugorje. Herceg etno selo i Etno plaža pripremaju za sve svoje posjetitelje novu, još bolju i atraktivniju sezonu opuštanja i kupanja.

Za sve sladokusce tu su novi okusi sladoleda po vrhunskoj recepturi, te mnogobrojne slastice. Uz odmor koji pruža bazen ne propustite dodatnu dozu zabave uz bogat program Hercegovačkog kulturnog ljeta.

 

Svi koji posjete Herceg Etno selo, uživajt će u domaćinskoj atmosferi i zaplovit će valovima ljepote mirisa, boja i okusa koje nudi najbolji turistički kompleks u Hercegovini.

Otvaranje ljetne sezone 2017. bit će upriličeno 9. juna, a prva dva dana svim posjetiteljima bit će obezbijeđen besplatan ulazak.

Herceg etno selo Međugorje je hotelsko-turistički kompleks otvoren krajem 2008., prostire se na pet hektara površine gdje je sagrađeno preko 50 kamenih objekata. Kompleks raspolaže smještajnim kapacitetima u 70 moderno uređenih soba, restoranom i dodatnim sadržajima.

Više na: www.etno-herceg.com

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here