Nogometni Savez BiH i Centrotrans potpisali ugovor o poslovnoj saradnji

Na konferenciji za medije koja je upriličena u hotelu Terme, u Sarajevu, svečano je potpisan ugovor o poslovnoj saradnji između Nogometnog saveza BiH i kompanije Centrotrans, čime je označen nastavak uspješne, dugogodišnje poslovne saradnje.

522

Na konferenciji za medije koja je upriličena u hotelu Terme, u Sarajevu, svečano je potpisan ugovor o poslovnoj saradnji između Nogometnog saveza BiH i kompanije Centrotrans, čime je označen nastavak uspješne, dugogodišnje poslovne saradnje.

Kvalitet usluga koje pruža Centrotrans su na najvišem nivou i odgovaraju standardima i potrebama Nogometnog saveza BiH, a odlični poslovni rezultati polučili su potpisivanjem novog ugovora o saradnji, koja će trajati do kraja 2020. godine.

Potpisivanjem ugovora kompanija Centrotrans bit će oficijelni i ekskluzivni partner NSBiH, a obezbijeđivat će usluge prijevoza, smještaja igrača i stručnog štaba NSBiH, prodaje ulaznica i sportske opreme.

Ugovor su potpisali generalni direktor Centrotransa Safudin Čengić i generalni sekretar Nogometnog saveza BiH Jasmin Baković, a konferenciji za medije prisustvovao je i selektor A reprezentacije BiH, Mehmed Baždarević.

Povodom potpisivanja Ugovora Čengić je naglasio da partnerstvo Centrotransa i Nogometnog saveza BiH traje još od 1994. godine. „Naša saradnja traje već dugi niz godina i Centrotrans je uvijek bio uz Nogometni savez i sve nogometne selekcije. Naše partnerstvo se održalo i pored nekih izuzetno teških momenata ali i u vrijeme kada su ostvarivani iznimno dobri rezultati. Za nas je od velike važnosti saradnja koju imamo sa Nogometnim savezom jer je ovo partnerstvo dva uspješna bh. brenda”.

“Današnje potpisivanje je samo nastavak svega onoga što smo i do sada uspješno obavljali i nastojat ćemo da i u narednom periodu, ovoj saradnji, doprinesemo kvalitetnim prijevoznim, smještajnim i drugim uslugama koje su u našoj nadležnosti, a kako bi naši reprezentativci ostvarili plasman na Europska i Svjetska prvenstva, te time na najbolji način promovisali BiH“, dodao je Čengić.

Zadovoljstvo potpisivanjem ugovora izrazio je i generalni sekretar Nogometnog saveza BiH Jasmin Baković koji je rekao: „Sa kompanijom Centrotrans Eurolines imamo zaista uspješnu saradnju već dugi niz godina. Posebno bih istakao organizaciju odlaska na Svjetsko prvenstvo u Brazilu jer je to bila najzahtjevnija logistička operacija koja je besprijekorno obavljena od strane Centrotransa, a vjerujemo da ćemo i naredne godine zajedno putovati na SP u Rusiju, naravno uz očekivane i željene pobjede naše reprezentacije“.

 Potpisani ugovor trajat će do kraja 2020. godine.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here