Nova dimenzija gledanja televizije!

Sony predstavio revolucionarni BRAVIA A1 OLED 4K HDR televizor

787

Kompanija Sony održala je prezentaciju novog modela televizora BRAVIA A1 OLED 4K HDR u LANACO Tehnološkom centru Banja Luka, za svoje biznis korisnike.

Nova serija televizora nudi fantastičan kvalitet slike, karakterističan za OLED ekrane, unaprijeđen Sony 4K HDR procesor X1 Extreme, pionirski zvučni sistem Acoustic Surface, kao i inovativni dizajn.

Enis Šoškić, menadžer prodaje za područje Bosne i Hercegovine u kompaniji Sony, istakao je da ovaj televizor posjeduje više od osam miliona samosvjetlećih piksela, koji donose znatno obogaćeno vizuelno iskustvo sa prikazom bez zamućenja, širokim uglom gledanja, upečatljivim nijansama crne boje, bogatim i živopisnim koloritom, kao i dinamičnim kontrastom.

„Kompanija Sony bila je prva koja je uvela OLED televizore na tržište 2007. godine, sa modelom XEL-1 od 11 inča koji je predstavljao izuzetno dostignuće za to vrijeme. Nastavljeno je sa proizvodnjom Sony OLED uređaja za profesionalno emitovanje i video produkciju, sa širokom primjenom u montaži, dnevnim pregledima, kreiranju grafika i specijalnih efekata, kao i za televizijske i filmske produkcije. Kada smo prezentovali BRAVIA A1 OLED televizore na CES sajmu ovog januara, dobili smo odlične komentare i pohvale na račun inovacione kombinacije najvišeg kvaliteta slike i briljantne tehnologije za ozvučenjem Acoustic Surface. Veoma smo uzbuđeni što smo imali priliku prezentovati ovaj model televizora i potrošačima u Bosni i Hercegovini, uz pomoć našeg partnera, kompanije LANACO“, naglasio je Šoškić.

BRAVIA A1 OLED 4K HDR televizore pokreće Android TV operativni sistem koji donosi filmove, serije i na hiljade aplikacija, olakšavajući uživanje u televizijskom programu, gejmingu ili preuzimanje sadržaja. Servisi poput Google Play, Netflix, Amazon Video, YouTube i drugih donose hit televizijske programe i filmske klasike po ukusu svih korisnika.

Televizori su dostupni za naružbe kod izabranih distributera, a u zvaničnoj ponudi u prodavnicama će biti od juna 2017. godine. Dodatne detalje ćete pronaći na stranici:  https://goo.gl/6HQCgf

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here