Predstavnici Vibera na Brending konferenciji u Sarajevu

Brending konferencija je strukovni događaj u Bosni i Hercegovini koji okuplja eksperte sa specijaliziranim znanjima iz oblasti brendinga, marketinških komunikacija i medija.

467

Sedma Brending konferencija koja će u Sarajevu biti održana 2. juna, a koju organizira vodeća full service agencija Via Media, na jednom mjestu okupit će svjetski etablirane stručnjake iz oblasti brendinga, marketinških komunikacija i medija.

Izdvaja se nekoliko imena, među kojima su predstavnici Vibera Konstantin Kostadinov i Zarena Kancheva, koji će govoriti o trendovima u dinamičnom svijetu komunikacija. Kako korisnici reagiraju na Viber trendove te na koji način brendovi mogu izvući benefite koristeći ovu platformu za komuniciranje.

Konstantin je Sales Manager CEE u Viberu. Ima više od deset godina iskustva u finansijama, konsaltingu i prodaji u okviru startup industrije. Razvijao je i implementirao prodajne strategije za različite klijente uključujući Deloitte, KPMG, RSM International i Emptio Group.

Prije nego što se pridružio Viberu, Konstantin je bio Senior Partner, Head of Revenue za top šest Audit i Consulting kompanija u Bugarskoj.

Zarena Kančeva posjeduje dvanaestogodišnje međunarodno iskustvo u oblastima marketinga, komunikacija, oglašavanja i PR-a, a trenutno u kompaniji Viber obnaša funkciju Marketing i PR Manager CEE.

Prije angažmana u Viberu, Zarena je radila kao Brand Manager za Fashion Days, vodeću modnu e-commerce platformu gdje je bila odgovorna za razvijanje marketinških aktivnosti kompanije u Bugarskoj.

Posjeduje širok dijapazon znanja iz strateških komunikacija, a brand reputaciju razvijala je u velikom broju internacionalnih kompanija uključujući P&G, NN Insurance, easyJet, Walltopia, Beiersdorf i mnoge druge.

Brending konferencija je strukovni događaj u Bosni i Hercegovini koji okuplja eksperte sa specijaliziranim znanjima iz oblasti brendinga, marketinških komunikacija i medija. Glavna je spona između svjetskih, evropskih i regionalnih trendova.

Partneri Brending konferencije:

Orbico, Sberbank, Kolektiv d.o.o., Courtyard Marriott, HTC, Menprom, Foreign Investors Council, Edward Bernays

Medijski partneri:

BiH: Business Magazine, FTV, FACE TV, Al Jazeera Balkans, Euro Blic, RSG, Klix.ba, Business Magazine, Media Marketing, InStore, Dnevni list,  Fena, Akta, Modamo.info, Media RES, Manager.ba, Onasa, Poslovnidnevnik.ba, Margo, Geneco, Parametar

Hrvatska: Plan B, Dnevnik.hr

Crna Gora: FOS Media

Srbija: Advertiser Serbia, Marketing Mreža, PRspective.rs, Youth Now, Designed.rs

Slovenija: Marketing Magazin

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here