DR. Max Mckeown JE KLJUČNI GOVORNIK KOJI ĆE OTVORITI SPARK.ME 2017

Dr Mckeown je član Britanskog društva psihologa i član Kraljevskog naučnog udruženja

484

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 29. i 30. maja, u Budvi, je objavio ime ključnog govornika koji će otvoriti Spark.me 2017 konferencije. U pitanju je dr Max Mckeown, višestruki autor bestselera, trener u oblasti strategije, i bihevioralni psiholog.

Dr Mckeown se smatra ekspertom na poljima inovacione strategije, liderstva i organizacione kulture, a njegovi radovi su prevedeni na više od 13 jezika. Autor je šest međunarodno nagrađivanih knjiga, među kojima su: „The Strategy Book“, „The Innovation Book“ i „Adaptability: Art of Winning in an Age of Uncertainty“. Dr Mckeown je član Britanskog društva psihologa i član Kraljevskog naučnog udruženja (Royal Society of Arts), udruženja sa sjedištem u Londonu koje za cilj ima da pronađe praktična rješenja za društvene probleme.

Dr Mckeown radi kao trener u oblasti strategije za neke od najuspješnijih kompanija na svijetu koje se nalaze na Fortune 100 listi, i kao savjetnik lidera iz velikog broja različitih industrija, od maloprodaje i proizvodnje, preko farmaceutske idustrije i policije, do javnih preduzeća i luksuznih hotela. Svoje znanje dijeli i kao glavni predavač na konferencijama širom svijeta.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena 10 ovogodišnjih govornika – u pitanju su Rory Sutherland, potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertising i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu, Kamran Elahijan, globalni investitor u kompanije iz tehnološke industrije, osnivač deset visokotehnoloških biznisa i filantrop, Heather B. Armstrong, najpoznatija svjetska blogerka iz oblasti roditeljstva sa preko 1,5 miliona pratilaca na Twitteru i autorka bestselera časopisa New York Times, Jason Romeyko, bivši kreativni direktor Saatchi & Saatchi i dobitniku brojnih svetskih priznanja najvišeg nivoa iz oblasti marketinga i advertisinga, Virdžinija Salas Kastiljo, izvršna direktorka konsultantske kuće Ginicanbreathe, i jedan od pet vodećih stručnjaka za poslovnu upotrebu Snapchata na svijetu, Piter Kim, potpredsjednik odjeljenja za angažman digitalnih korisnika u okviru LEGO grupacije, najvećeg prodavca igračaka na svijetu,  Aza Raskin, serijski preduzetnik i jedan od najuticajnijih dizajnera korisničkog interfejsa na svijetu, Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbs “30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina”, Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike “The Mom Test“ i Jon Burkhart, specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist), koji dolazi iz Londona.

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me. Cijena karte je 300€, i uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Konferencija Spark.me održaće se po peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Budvi, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena, i glavnim sponzorstvom Crnogorskog Telekoma. Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici www.facebook.com/sparkdotme i Twitter nalogu www.twitter.com/sparkdotme.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here