Od 19. juna sa avionima kompanije Atlasglobal u Tursku, ali i druge destinacije

1022

Dvadeset petog maja, u sarajevskom hotelu Radon Plaza, održana je prezentacija aviokompanije AtlasGobal, koja će od 19. juna započeti s letovima s Međunarodnog aerodroma Sarajevo za Tursku. Riječ je o mladoj aviokompaniji, nastaloj 2001. godine, prvobitno poznatoj kao AtlasJet. 

Zvanicama se tom prilikom obratio Ender Karadža, regionalni menadžer pomenute kompanije. Istakao je veliko zadovoljstvo što će Sarajevu, osim postojećih letova i aviokompanija, biti ponuđena još jedna mogućnost odabira s kojim prevoznikom letjeti u Istanbul ili neki drugi turski grad, ali i druge svjetske destinacije na kojima ova aviokompanija operira.

AtlasGlobal je svjetska aviokompanija koja upravlja sa flotom od 23 aviona i to Airbus A319, A320 i A321. Ovi avioni nude kombinaciju dvije putničke klase (Economy i Business). Važno je istaći da ovu kompaniju od konkurencije izdvaja veća odobrena kilaža prtljaga, pa u business klasi nude 40 kg, a u ekonomskoj 30 kg dozvoljenog prtljaga.

Povratna karta na relaciji Sarajevo Istanbul koštat će 149 $, a u cijenu su uključene sve takse. Generalni zastupnik za AtlasGlobal na prostoru Bosne i Hercegovine je turistička agencija Centrotours iz Sarajeva.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here