U Kragujevcu uskoro počinje proizvodnja Fiata 500L?

U Samostalnom sindikatu FCA Srbija u Kragujevcu rekli su agenciji Beta da je riječ o početku proizvodnje restilizovanog klasičnog modela Fiat 500L.

598

Kompanija Fiat-Chrysler automobili Srbija 25. maja objavit će početak proizvodnje novog modela Fiat 500L, koji će se od ove godine proizvoditi u Kragujevcu. Prema najavi iz kompanije, svečanost će biti održana od 11 sati u krugu kragujevačke fabrike FCA Srbija.

“Nakon pet godina, slavimo uspjeh modela Fiat 500L predstavljanjem nove investicije koja će biti prekretnica u razvoju i garancija budućih uspjeha kompanije FCA Srbija”, navodi se u saopštenju kompanije.

U Samostalnom sindikatu FCA Srbija u Kragujevcu rekli su agenciji Beta da je riječ o početku proizvodnje restilizovanog klasičnog modela Fiat 500L. Pored klasične verzije 500L u Kragujevcu se još proizvode dvije verzije – living i tracking.

“Mi jedva čekamo četvrtak, da saznamo od Fiatovih rukovodilaca kakvi su planovi kompanije za našu fabriku i radnike i Kragujevac”, rekao je predsjednik sindikata Zoran Marković.

IZVORb92.net
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here