FABRIKA CEMENTA LUKAVAC DOBITNIK NAGRADE „KRISTAL SOLI 2016“

Nagradu je primio generalni direktor FCL Izet Imamović

571

Fabrika cementa Lukavac dobitnik je nagrade ”Kristal soli 2016” za najuspješniju kompaniju TK po ukupno ostvarenom prihodu u 2016. godini – srednja preduzeća. Na svečanoj ceremoniji ”Najbolji u privredi TK – Kristal soli 2016”, koja je održana u Tuzli u organizaciji RTV Slon i pod poktiveteljstvom Vlade Tuzlanskog kantona, nagradu je primio generalni direktor FCL Izet Imamović.

Ovo je još jedno vrijedno priznanje za Fabriku cementa Lukavac koja ulaže napore da doprinese razvoju i napretku Tuzlanskog kantona i Bosne i Hercegovine. Zahvalivši se organizatorima i stručnom žiriju, direktor FCL je istakao da je veoma bitno da se promoviraju ekonomski potencijali i pozitivni trendovi u TK i da je čast biti dijelom ove uspješne priče.

„Nagrada je potvrda naše oprijedeljenosti na stalna ulaganja i modernizaciju fabrike s ciljem poboljšanja kvaliteta života i otvaranja novih radnih mjesta kako u lokalnoj zajednici tako i šire. Ujedno nam je i motivacija da dalje vrijedno radimo na zacrtanim investicionim projektima kojima konstantno unapređujemo ekološke aspekete našeg djelovanja, posebno u domenu iskorištavanja alternativnih goriva“, kazao je Imamović.

Stručni žiri „Kristala soli 2016“, sastavljen od predstavnika poslodavaca, obrtnika i ekonomskih eksperata, dodijelio je sinoć ukupno 11 nagrada, osam nagrada u pet kategorija, te tri specijalne nagrade.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here