Turkish Airlines za letove prema SAD i UK nudi uslugu korištenja laptopa za business klasu

Laptopi će biti ponuđeni kroz visok sigurnosni sistem koji štiti lične/poslovne informacije putnika tako što automatski i trajno brišu podatke iz sistema nakon što se prijenosni kompjuter isključi.

544

Aviokompanija koja leti u najviše zemalja svijeta, nastavlja da razvija nova rješenja za svoje putnike u odnosu na zabranu elektronskih uređaja, a koja se odnosi za letove prema Sjedinjenim Američkim Državama i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Nacionalna aviokompanija je od danas uvrstila u svoju ponudu laptope za svoje putnike business klase prema Sjedinjenim Američkim Državama. Također je pokrenuta ista praksa za putnike business klase na letovima prema Ujedinjenom Kraljevstvu od 12. maja, 2017. godine.


Ovom novom uslugom, putnici će biti u mogućnosti da nesmetano obavljaju svoje lične aktivnosti na laptopima iznad oblaka, dok u isto vrijeme mogu uživati uz zabavni sistem Turkish Airlinesa na drugoj strani.

U kontekstu ove nove prakse, putnici koji isporuče vlastite računare ovlaštenom osoblju Turkish Airlinesa prije njihovog leta, mogu zatražiti laptop od kabinskog osoblja kako bi pratili svoje poslovne ili lične procese tokom leta.

Laptopi će biti ponuđeni kroz visok sigurnosni sistem koji štiti lične/poslovne informacije putnika tako što automatski i trajno brišu podatke iz sistema nakon što se prijenosni kompjuter isključi. Međutim, za putnike koji žele spasiti svoj lični rad sa laptopa, mogu to učiniti vrlo lako pomoću svog ličnog USB memory stika.

Kao što je već rečeno, ova nova praksa je dostupna za putnike business klase koji putuju prema Ujedinjenom Kraljevstvu od 12. maja, 2017. godine.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here