Na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, uz rijeku Miljacku i prelijepo Vilsonovo šetalište, smješten je Hotel Bristol. 2011. godine ponovo je otvorio svoja vrata, a danas obilježava šesti rođendan, i prepoznatljiv je po vrhunskim ugostiteljskim standardima za 4 zvjezdice, te izuzetno profesionalnim osobljem.

“Sretni smo što su mnogi turisti i poslovni ljudi iz cijelog svijeta koji dolaze u Bosnu i Hercegovinu prepoznali kvalitet Hotela Bristol, i uvijek mu se vraćaju ponovo. Danas slavimo 6 godina poslovanja, i zasigurno ćemo i u narednom periodu nastaviti raditi na unapređenju svih naših usluga i obogaćivanju hotelske ponude prema najvećim svjetskim standardima. Ipred nas je mnoštvo projekata i raduje nas što ćemo ih uskoro moći prezentirati javnosti”, kazao je Šefik Gušić, izvršni direktor Hotela Bristol

Hotel čini 186 luksuzno opremljenih soba, od čega 98 superior soba, 72 Deluxe sobe, te 16 apartmana. Svim gostima na raspolaganju je poslovni centar, podzemna garaža, zatvoreni bazen sa fitnes centrom, parnim kupatilom te saunom i prostorijom za masažu. Hotel raspolaže i s nekoliko soba koje su u potpunosti prilagođene osobama s invaliditetom. Zbog svoje funkcionalnosti te izvrsne lokacije i blizine starog dijela grada ali i svih važnih institucija i gradskog prevoza, Hotel Bristol i ovog ljeta idealan je smještaj za sve one koji odluče posjetiti glavni grad Bosne i Hercegovine.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here