NLB Banka d.d., Sarajevo otvorila je novu poslovnicu u sarajevskom naselju Dobrinja na Bulevaru branilaca Dobrinje. Nova poslovnica osim modernim dizajnom i savremenim uređenjem, u potpunosti je prilagođena klijentima i njihovim potrebama. Za cilj ima unapređenje odnosa klijenata i NLB Banke, te pružanje veoma pristupačnog koncepta bankarstva.

„Jako nam je važno da smo ovim otvaranjem sada prisutni i u najmnogoljudnijoj općini u kantonu Sarajevo, općini Novi Grad, kako bi omogućili dostupnost i jednostavniju komunikaciju sa našim klijentima u cilju realiziranja njihovih finansijskih potreba. Poslovnica je uređena po najsavremenijim bankarskim standardima, jer želimo da unaprijedimo osobni kontakt klijenata s Bankom uz još bolji kvalitet usluga koje pružamo našim klijentima. Naši uposlenici će učiniti sve da klijenti NLB Banke na Dobrinji uspješno rješavaju sve svoje  finansijske  potrebe i da partnerstvo sa našom Bankom bude vezano za obostrani uspjeh i zadovoljstvo.“  – izjavila je Lidija Žigić, direktorica NLB Banke d.d. Sarajevo.

U nastojanju da zadovolji potrebe svojih klijenata, pružajući kvalitetne i cjenovno prihvatljive finansijske usluge, u toku je i nova akcija kredita za fizička lica sa nižim kamatnim stopama i dužim rokovima otplate, te su u ponudi unapređeni paketi usluga prilagođeni klijentima koji osiguravaju set bankarskih proizvoda po vrlo povoljnoj mjesečnoj naknadi.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here