Vikend s prijateljicama ili bijeg od svakodnevice? Pronađite svoj razlog opuštanja i krenite u istraživanje Hrvatskog zagorja, prekrasne Bajke na dlanu i najpoznatijeg kontinentalnog resorta, Terma Tuhelj.

Stiže nam mart, mjesec u kojem svi slavimo žene no zapitajmo se: „Slavimo li samo poznati 8. Mart ili nastojimo da cijeli mjesec bude u ženskom znaku?“.

Terme Tuhelj svakoga mjeseca pripremaju posebne ponuda opuštanja i unapređenje stila života i to bez obzira na spol i dob. Kažu da je mart i mjesec promjena jer se polagano izvlačimo iz kaputa, počinjemo paziti što jedemo, pripremamo plan vježbanja, ali prije svakog velikog planiranja potrebno se malo i odmoriti.

Buđenje čula u Termama Tuhelj s neograničenim kupanjem i saunanjem uz 50 posto popusta za boravak dvije osobe zasigurno je super ideja jer tom paketu Terme Tuhelj dodaju još i gratis boravak za dijete do 12. godina. Ako ste ipak pobornik i masaža i to onih u paru, onda je romantičan paket super ideja.

Terme Tuhelj nude široku ponudu usluga za unapređenje stila života. Jeste li znali da su vježbe u vodi puno učinkovitije od onih na suhom? Jeste li znali da topli zrak sauna pozitivno utječe na dišne puteve, te da je redovna posjeta saunama super rješenje za jačanje imunološkog sistema? Sigurno ste čuli da je termalno blato odlično za ljepotu kože, ali jeste li znali da ga u Termama Tuhelj vade s izvora termalne vode? Sve ove poznanice i nepoznanice naučit ćete već prilikom prve posjete Termama Tuhelj.

Terme Tuhelj vas pozivaju da se pridružite aktivnosti na Vodenom planetu i pronađete svoj način relaksacije…plivanje, vježbe u vodi, aqua aerobic, podvodne masaže, anđeoski dodir vode ili samo plutanje na vodi uz uživanje u pogledu na mural Ede Murtića. Nakon plivanja, probudite osječaje u Svijetu sauna i isprobajte teatralne sauna programe, a za posebnu wellness detoksikaciju tu su i home made wellness tretmani SPAeVITA centra popust masaža i tretmana kože koji će idealno upotpuniti vaš dan.

Odaberite da li će vaš put prema promjenama početi u znaku ženskog mjeseca, da li ćete si priuštiti opuštanje u paru ili ćete se ipak odučiti da sve istražite sami? Neka put prema pozitivnim promjenama bude prepun pozitivnih navika.

Više na: www.terme-tuhelj.hr.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here