Samsung Electronics je predstavio novi Galaxy XCover robusni pametni telefon, XCover 4, na Svjetskom kongresu mobilne telefonije, Mobile World Congress. Dostupan u Europi od aprila/travnja, novi Galaxy XCover 4 kombinira veći HD zaslon i smanjeni okvir, povećanu memoriju, kao i sveobuhvatne elemente temeljnog Galaxy dizajna rafinirane izrade, sa dodatnom izdržljivišću za najekstremnije uslove, što je značajan korak naprijed od svog prethodnika, Galaxy XCover 3.

“U Samsungu, neprestano nastojimo da osiguramo da naši korisnici imaju najnaprednije proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe bilo da se radi o poslu ili o zadovoljstvu”, rekao je Jean-Daniel Ayme, potpredsjednik odjela Europe Mobile Division, u kompaniji Samsung Electronics i dodao: “Novi XCover 4 je istinsko svjedočanstvo naše portage za inovacijama, posjeduje niz odličnih mogućnosti, što ga čini savršenim alatom za rad u bilo kojem okruženju, dok svojim dizajnom objedinjuje samu suštinu Galaxy linije telefona”.

Galaxy XCover 4 ima gladak, vitak dizajn uz poboljšano prijanjanje i smanjeni okvir koji se poziva na Samsungov otporan dizajn i robusnu baštinu samog uređaja. Ovo u kombinaciji sa karakteristikom rada u (zaštitnim) rukavicama ga čini jednostavnim za držanje i korištenje. Osim toga, tvrde tipke na XCover 4 prilagodljive su za brži pristup aplikacijama koje se često koriste, kao što su LED lampa ili kamera, povećavajući praktičnost.

Korištenje vašeg pametnog telefona u ekstremnim i intenzivnim uslovima, te ostanak u konekciji duže vremena nikada nije bilo tako lako. Kao središnji element temeljnog Galaxy-ja, XCover 4 po prvi put u ovoj seriji ima zaštitu IP68, što znači da je otporan na prašinu i vodu, a tu su i poboljšana rezolucija kamere od  13MP pozadi i 5MP naprijed, kao i dugotrajnija baterija koja se može vaditi. Pohrana velike količine podataka je također jednostavna, zahvaljujući povećanoj memoriji (16 GB) i dodatnog RAM-a od (2 GB) čini XCover 4 snažnijim – idealno kako za vlastitu tako i za profesionalnu upotrebu.

Samsung Knox 2.7. sa svojom višeslojnom platformom, koji je ugrađen na na XCover 4, također pruža unaprijeđenu zaštitu podataka i privatnosti, od trenutka kad je pametni telefon uključen. To, u kombinaciji sa Android 7.0 Nougat OS i MIL-STD 810G certifikatom poboljšava efikasnost, performanse i upotrebljivost, što čini XCover 4 robusnim pametnim telefonom za vaše poslovanje.

Galaxy XCover 4 će biti dostupan u Evropi početkom aprila. Za više informacija, molimo posjetite www.samsungmobilepress.com.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here