Dugo očekivano izdanje prvog bh. lifestyle magazina za poslovnu ženu u prodaji je od sutra, 01. marta 2017. godine.

Nastao kao kruna istoimenog i jednog od najuspješnijih projekata u BiH koji okuplja poslovne žene iz svih sfera poslovanja, LADIES IN MAGAZIN obrađivat će teme iz oblasti mode, ljepote, kulture, businessa, dizajna enterijera i svega onoga što je neophodno za lagodan i moderan životni stil savremene žene od 25 – 60 godina.

Na 130 stranica čitat ćete uspješne poslovne priče stvarnih žena, savjete vrhunskih modnih stručnjaka, biti u toku sa najnovijim trendovima iz beauty industrije, pratiti aktuelna kulturna dešavanja i društvenu scenu BiH.

Naslovnu stranu prvog broja LADIES IN magazina simbolično su prepustili dami koja stoji na čelu jedne od najvrijednijih bh. kulturnih institucija, a srdačna Marijela Margeta Hašimbegović je, kroz dnevnu formu dočarala kako izgleda dan direktorice Narodnog pozorišta Sarajevo.

Poznatom radijskom glasu i televizijskom licu, producentici i prezenterki N1 televizije, Emeli Burdžović dali su težak zadatak. Pozvali su je na izazov apstinencije od društvenih mreža pa im je kroz sedmični dnevnik opisala kako život u savremenom dobu izgleda bez aktivnog učestvovanja na profilima društvenih mreža. Šarmantno, zabavno i poučno iskustvo.

Spojili su naizgled nespojivo, te su u ulogu redovne kolumnistice magazina stavili jednu od velikih muzičkih zvijezda bivše Jugoslavije Jasnu Gospić. Dama sa trenutnom adresom u Pragu, supruga i majka dvoje djece, prenosit će svoja bogata životna iskustva kroz kolumnu koja nosi naslov prema njenom prepoznatljivom hitu „U pet do pet“.

“Još mnoštvo kvalitetnog, edukativnog i zabavnog sadržaja čeka vas u prvom broju LADIES IN MAGAZINA. Vjerujemo kako ćete uživati u sadržaju koji smo proteklih mjesec dana spremali za vas i radujemo se novim, neispričanim pričama koje ćete nam otkrivati kroz naredne brojeve LADIES IN magazina”, saopštili su iz redakcije Ladies IN magazina.

Magazin će pratiti i web portal koji možete podjetiti na www.ladiesin.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here