O važnosti kolagena, koji je glavni strukturni protein i neizostavni sastavni dio kože, kose i noktiju, naveliko se govori i piše. U Kozmetici Afrodita su lansirali novu liniju za njegu lica, pod nazivom 4D COLLAGEN, čiji je osnovna namjena upravo očuvanje i nadopuna kolagena u koži lica, a koju su promovirali danas u Sarajevu.

Starenje kože je složen biološki proces na koji utiče kombinacija endogenih ili unutarnjih faktora te egzogenih ili vanjskih faktora. Zbog činjenice da se zdravlje kože i ljepota smatraju jednim od glavnih faktora koji predstavljaju ukupni osjećaj “blagostanja” i koji predstavljaju percepciju “zdravlja” kod ljudi, nauka nudi sve više strategija za usporavanje starenja. Jedna od tih strategija, a koja se smatra jednom od temeljnih, je ona koja se bazira na očuvanju i obnavljanju kolagena u strukturi naše kože.

Na promociji, Kozmetika Afrodita, uz lansiranje nove linije za njegu lica 4D COLLAGEN, za javnost je pripremila i zanimljiv »talk show« o kolagenu, a glavni akteri su bile poznate televizijske voditeljice Olivera Dodig, Džena Zeničanin, Adrijana Kurtišaj i Danijela Martinović, te mr. sc. dr. Irdina Drljević, dermatovenerolog.

Gošće su, svaka na svoj način, govorile o kolagenu i o posljedicama njegove degradacije u koži zbog prirodnog ali, na žalost, i neizbježnog procesa starenja, koji počne u tridesetim godinama i na koži ostavlja trag bora i gubitka elastičnosti. Inovacija iz Kozmetike Afrodita, pod imenom 4D COLLAGEN, uspješno rješava baš ove probleme kože. Linija 4D COLLAGEN temelji se na naprednoj, višeslojnoj kolagenskoj formulaciji s morskim kolagenom i biološko aktivnim peptidima te na površini kože omogućuje trenutni efekt liftinga, a u dubljim slojevima dugoročno potiče tvorbu kolagena.

Rezultati nakon upotrebe doslovce oduševljavaju: posljedično se smanjuje pojava linija i bora do 31 posto, a vidljivo se poboljšava tonus kože. Možemo govoriti o pravom preporodu kože i o učinkovitoj njezi koja je više od liftinga.

Linija 4D COLLAGEN sastoji se od širokog spektra proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe kože od 20 godina pa nadalje i uključuje Hidratantni serum za intenzivni osjećaj hidratacije, Kreme za normalnu-mješovitu kožu i za suhu kožu, Kremu oko očiju, Sleeping masku za bogatu njegu dok spavate i Ampule za 7-dnevno maksimalno pomlađivanje. Veliki broj pozvanih predstavnika medija, blogerica i posebnih gostiju je nakon »talk showa«, druženje nastavilo u prekrasnom ambijentu Skybara Hotela Mariott, gdje su u Afroditinom kutku ljepote isprobali sve predstavljene proizvode linije 4D COLLAGEN kolekcije, a stručnjaci iz Kozmetike Afrodita su sa veseljem podijelili savjete o ispravnoj i kvalitetnoj njezi kože.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here