Potrebna vam je promjena? Neka nova navika koja će vas gurati prema pozitivnim promjenama u vašem životu? Neka taj put započne već prilikom prvog posjeta Termama Olimia, najpopularnijom wellness & spa destinacijom u Sloveniji.

Stiže nam mart, mjesec u kojem svi slavimo žene, nastojimo se razmaziti na neki poseban način no zašto bismo slavili samo jedan dan? Neka taj dobar osjećaj potraje cijeli mjesec, ma ne samo jedan mjesec, već cijelu godinu. Kažu da pozitivne promjene počnu od malih stvari… što je istina, no nemojte čekati da vas neko natjera prema promjenama. Budite odvažni, hrabri i puni samopouzdanja da istražite i naučite sve pozitivne stvari koje će vam pomoći da unaprijedite svoj stil života. Započnimo od višednevnog opuštanja u hotelu Breza i istraživanju svojih osjetila gdje će dodir vrućeg vjetra Wellness centra Termalija biti odličan početak vaših promjena.

Naučit ćete kako sauna pozitivno utiču na vaš organizam, te kako vrući zrak sauna otvara dišne puteve i štiti vaš imunološki sistem. Kroz trodnevno putovanje u sedmici naučit ćete i kako termalna voda blagotvorno utiče na vaš organizam te se u potpunosti maknuti od gužve. Nemojte zaboraviti da je boravak usedmici najbolje rješenje ukoliko se želite maknuti od gužve. Moći ćete neograničeno uživati u blagodatima termalne vode i korištenju sauna, a ako niste uspjeli organizirati čuvanje djece, Terme Olimia u posebnom paketu Dodir vrućeg vjetra poklanjanju i gratis boravak za dijete do 12 godina.

I nemojte zaboraviti zaviriti i u Wellness Orhideliu, najbolji wellness već sedmu godinu za redom.

Sada je pravo vrijeme da odlučite da li ćete na putovanje povesti svoje prijateljice, te započeti mart u pravom ženskom stilu ili ćete se ipak odlučiti na istraživanje u društvo svojih najmilijih. I nemojte zaboraviti, facebook i instagram sve vide i sve znaju…pohvalite se gdje ste započeli svoje prve korake ka unapređenju svoga životnog stila.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here