Nastavljajući tradiciju njegovanja dobrih odnosa sa svojim klijentima, poslovnim partnerima i predstavnicima medija, sinoć je u Ljetnikovcu Radobolja u Mostaru održan tradicionalni godišnji prijem NLB Banke.

“Jedan od stalnih ciljeva naše Banke je jačanje i unapređenje odnosa sa klijentima, poslovnim partnerima i predstavnicima medija. Iz tih razloga smo željeli da vas ugostimo i da vam se na ovaj način zahvalimo za dosadašnju veoma uspješnu saradnju. Veoma smo zadovoljni dosadašnjim poslovanjem sa svim fizičkim i pravnim subjektima Zapadno-Hercegovačkog Kantona / Županije. S obzirom da imamo velike planove i ambicije za buduće poslovanje, koristimo ovu priliku da vam predstavimo nove članove Uprave NLB Banke, da se bolje upoznamo i razmjenimo iskustva a sve u cilju poboljšanja odnosa na obosatrano zadovoljstvo” izjavila je Lidija Žigić, direktor NLB Banke d.d. Sarajevo, za vrijeme prijema za klijente.

Kao i na svim dosadašnjim druženjima NLB Banka je pokazala i visok stepen društvene odgovornosti i pripremila vrijednu donaciju za „Majčino selo“ u Međugorju. Na taj način će uveliko olakšati rad ustanove koja brine za odgoj djece bez roditeljskog staranja i omogućiti im lakši životni put u teškom okolnistima.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here