U novootvorenom paket shopu na raspolaganju su usluge slanja i dostave pošiljaka za domaći i međunarodni transport, usluge pakovanja, a posjetioci također na jednom mjestu mogu dobiti sve potrebne informacije o cijelom spektru poslova koje EuroExpress brza pošta obavlja.

Generalni direktor i članovi Uprave kompanije EuroExpress brza pošta svečano su, u pristustvu predstavnika renomiranih kompanija i poslovnih partnera hercegovačke regije, otvorili novu poslovnicu/paket shop u centru Mostara.

“Razvojni plan kompanije projektom paket shopova omogućava dodatno približavanje korisnicima usluga, kako bi na istom mjestu mogli jednostavno, brzo i pouzdano upakovati i poslati pošiljke. Pored toga, naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sve upite o načinima transporta, posebnim uslugama koje nudimo kao i o mogućnostima za ostvarivanje poslovne saradnje”, poručio je Marinko Tomić, generalni direktor EuroExpress brze pošte.

On je naveo da je paket shop u Mostaru, prvi koji je otvoren ove godine, a ukupno peti po redu uz postojeće shopove u gradovima Sarajevo, Bijeljina, Tuzla i Vitez.

Dalje širenje mreže stacioniranih lokacija planirano je prvo u urbanim zonama u većim gradovima BiH, a kasnije i u manjim mjestima.

Posjetioci mostarskog paket shopa na licu mjesta mogu dobiti i informacije koje se odnose na međunarodni prevoz i usluge FedEx aviotransporta, budući da je EuroExpress licencirani zastupnik kompanije FedEx-a za tržište BiH.

“Sa paket shopom dodatno približavamo korisnicima cijeli spektar usluga koje pokrivamo, a tu su i usluge carinskog posredovanja u uvozu i izvozu robe koje ostvarujemo posredstvom firme EuroExpress šped”, pojasnio je Tomić.

Radno vrijeme paket shopa je od 8.30 do 17.30 časova, od ponedjeljka do petka, a nalazi se na adresi Kneza Branimira 12 (Poslovni centar Sivrić).

Više informacija možete dobiti pozivom na besplatni info telefon 0800 51 100.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here