Hotel „Senad od Bosne“ koji se nalazi na jezeru Modrac, bio je domaćin tradicionalnog godišnjeg prijema NLB Banke d.d. Sarajevo. Kao u svake godine, NLB Banka na ovaj način želi da se oduži za sjajnu saradnju svojim klijentima, poslovnim partnerima i predstavnicima medija Tuzlanskog Kantona.

“Ovo druženje je nastavak jedne jako lijepe tradicije druženja sa našim klijentima, poslovnim partnerima i predstavnicima medija Tuzlanskog Kantona i jedan od načina da se iskreno zahvalimo na dosadašnjoj veoma uspješnoj saradnji. Ujedno je i prilika da se međusobno bolje upoznamo i u prijateljskom razgovoru razmjenimo iskustva, a sve u cilju poboljšanja odnosa naše Banke sa svojim klijentima i poslovnim partnerima”, izjavila je Lidija Žigić, direktor NLB Banke d.d., Sarajevo

Iza NLB Banke d.d., Sarajevo je veoma uspješna poslovna godina sa velikim planovima i ambicijama za buduće poslovanje. Klijentima NLB Banke, poslovnim partnerima i predstavnicima medija, predstavljeni su novi članovi Uprave koji će svojim dugogodišnjim iskustvom doprinjeti još boljem poslovanju Banke. Za dobru atmosferu i zabavu u toku druženja pobrinuo se Amel Ćurić, zaštitno lice reklamnih kampanja NLB Banke. Njegujući tradiciju društveno odgovorne kompanije kroz podršku brojnim sportskim i kulturnim institucijama, donacije raznim udruženjima, bolnicama i školama, na jučerašnjem druženju, uručena je donacija za JU Osnovna škola „Jala“ kao i vrijedna donacija Klinici za dječije bolesti UKC Tuzla, za nabavku neophodnog aparata. Dva sretna dobitnika od prisutnih učesnika prijema su osvojili i nagradno putovanje u Split.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here