Pod sloganom “Na sedmom nebu”, najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini, Microsoft NetWork7, bit će održana od 19. do 21. aprila u Grand hotelu Neum, a prijave za učešće otvorene su od 7. februara do 12. aprila.

Prošle godine MS NetWork 6 konferencija je okupila 735 učesnika iz različitih branši, među kojima su se našli stručnjaci iz svijeta biznisa i ICT-a, te predstavnici akademske zajednice i javnog sektora. Svi su imali priliku da prošire mrežu profesionalnih kontakata, kao i da saznaju na koji način tehnologija može da unaprijedi njihovo poslovanje.

MS NetWork 7 konferencija, po treći put u Neumu, učesnicima će ponuditi predavanja iz više  tematskih cjelina, među kojima su predavanja vezana za poslovnu digitalnu transformaciju, razvoj aplikativnih rješenja, infrastrukturu i sigurnost, migraciju aplikativnih rješenja i infrastrukture u cloud, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Predavanja će se odvijati u salama kongresnog centra Grand Hotela Neum, a zvanično otvaranje konferencije planirano je za 19.4.2017. godine u 18:00 sati.

“Pozivamo sve koji žele da ostvare nove poslovne kontakte, unaprijede znanje i na prvom mjestu saznaju kako izvršiti transformaciju poslovanja kako bi zadržali ili ostvarili konkurentnu prednost, da prijave svoje učešće na konferenciji. Centralne teme sedme Microsoft NetWork konferencije bit će vezane upravo za proces digitalne transformacije te povećanje poslovne agilnosti kroz korištenje rješenja iz clouda”, istakao je Omar Krivošija, direktor Microsoft BiH.

Kotizacija za učešće na konferenciji Microsoft NetWork 7 iznosi 300 KM (+17% PDV), a svi oni koji se prijave do 10.3.2017. ostvaruju popust na rane kotizacije od 50 KM te plaćaju kotizaciju u iznosu od 250 KM (+17% PDV).

Kao i prethodnih godina studentima je omogućeno da učestvuju na najvećoj IT konferenciju u BiH za samo 50 KM (+ 17% PDV).

Sve informacije o Micorsoft NetWork 7 konferenciji dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije MS NetWork putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće. Novosti o MS NetWork 7 možete pratiti i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram ili Twitter.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here