Prema istraživanju provedenom na području BiH i ocjeni potrošača koji znaju prepoznati prave vrijednosti, tj. uvijek tragaju za najboljim kvalitetom za uloženi novac, certifikat Best Buy Award koji je dodjeljen je samo još jedna potvrda da kompanije Astra i Borovo imaju jasan cilj i sigurno su usmjereni ka najboljoj ponudi za svoje kupce.

Istraživanje Best Buy Award General BiH 2017/2018 (www.bestbuyaward.org) provela je švicarska kuća ICERTIAS – International Certification Association GmbH (www.icertias.com) na području Bosne i Hercegovine tokom mjeseca januara 2017. godine i prema rezultatima istog, ogroman broj ispitanika je potvrdio da u kategoriji obuće, a prema njihovom iskustvu ova dva maloprodajna trgovačka lanca obuće nude “najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu”.

Važno napomenuti da Astra i Borovo pored ovog posjeduju i certifikat “Customer Friend” što dodatno potvrđuje njihov kvalitet, te iznimno visok nivo profesionalnog i prijateljskog odnosa prema svojim kupcima, partnerima i uposlenicima, a u prilog tome ide i činjenica da smo za razdoblje 2014/2015 godinu nosili QUDAL-QUality meDAL kao najkvalitetniji lanac obućom u BiH.

Trajna obaveza i u budućnosti ostaje dalje praćenja i osluškivanja potreba i želja kupaca kako bi i dalje ostali prvi odabir potročaša prilikom odlučivanja za kupovinu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here