Novi proizvod MTV UP! Energy Drink za život bez predaha pojačava koncentraciju i mentalni kapacitet, smanjuje umor i pruža okus koji daje svježinu cijelom tijelu. Radi se o odličnoj kombinaciji kofeina, taurina i B vitamina koji pružaju instant energiju za sve vas koji ste u potrazi za novim izazovima.

Kofein pridonosi poboljšanju koncentracije i povećava budnost. Taurin ima antioksidativna svojstva i ubrzava detoksikaciju od štetnih tvari. B vitamini igraju ključnu ulogu u normalnom funkcioniranju živčanog sistema.

Energetska pića su osvježavajući, bezalkoholni napitci koji sadrže funkcionalne sastojke koji imaju koristan učinak na ljudski organizam i najčešće se konzumiraju u svrhu osvježenja, prevladavanja umora i podizanja energije. MTV UP! uz ovo dodaje vibru života u kojem je svaki trenutak novi doživljaj i nema vremena za gubljenje.

Ovo novo energetsko piće na tržištu BiH možete pronaći u svim trgovinama i kafićima u limenci od 0,25 L s intenzivnim dizajnom karakterističnim za fanove MTV-ja.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here