Strasna svakodnevica i užurbani način života ponekad nas dovode do ruba naše izdržljivosti i ne ostavljaju nam vremena niti za sebe niti za osobe do kojih nam je stalo. U 2017. godini tome ćemo stati na kraj i u svoj mjesečni raspored uvrstiti barem nekoliko dana romantičnog opuštanja kako za sebe tako i za voljenu osobu.

Terme Olimia osmislile su posebne pakete u kojima osim u razmjeni nježnosti, slatkim riječima i osmjesima uživati u zamamnim gastro delicijama i wellness sadržajima. Za sve one koji žele odvojiti nekoliko dana za romantično opuštanje, u Termama Olimia moći ćete doživjeti trenutke nježnosti u dvoje. Ljubav je najljepši osjećaj koji u nama budi razigranost, mladolikost i opuštenost. Ispunjava nas životnom energijom. U Termama Olimia kreirali su poseban romantični paket kako bi vaše misli na trenutak odvratili od svakidašnje rutine. Nježnim užicima za vaša tijela i um pobrinut će specijalni paketi koji će vam pomoći da se opustite i umirite svoje misli te se napunite pozitivnom energijom.

Posebno preporučujemo specijalne wellness pakete u najprestižnijem Wellness-u Orhidelia koji će vas začarati magičnom igrom crne orhideje ukomponirane u moderan, intiman ambijent termalnim i sauna užitaka. Dodir vrućeg vjetra uz neponovljivu teatralnost sauna programa, doživljaj je u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. Nemojmo zaboraviti niti romantična noćna kupanja i odličnu vodenu animaciju u Wellness centru Termalija kao ni gastronomsko putovanje brojnih restorana.

Ljubav i romantika su svugdje oko nas…doživite je i vi u jedinstvenom putovanju kroz različite wellness sadržaje Terma Olimia.

Više o ponudi pogledajte na www.terme-olimia.com.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here