U želji da zadovolji potrebu za uravnoteženom ishranom, Herbalife je osmislio savršeno rješenje u obliku ukusnog i zdravog zamjenskog obroka – Formula 1 shake, koji organizmu osigurava najvažnije hranjive tvari, te vitamine i minerale.

Formula 1 shake za zdravu zamjenu obroka pomogao je ljudima u cijelom svijetu da se svakodnevno hrane uravnoteženo i ostvare željeni cilj. Promjenom svakodnevnih navika i načina ishrane, naročito kod doručka, svako može imati zdraviju i uravnoteženu ishranu.

“Ono što bi prije svega trebao učiniti svako, ko vjeruje i teži uravnoteženoj ishrani sa svim potrebnim hranjivim tvarima, jeste da umjesto nutricionistički neprimjerenog doručka, prepunog praznih kalorija, uzme uravnoteženiji i zdraviji obrok. Naprimjer, umjesto bureka ili pekarskih proizvoda, koji sadrže mnogo zasićenih masti, može se jednostavno uzeti Formula 1 shake, koji predstavlja praktičnu i zdravu alternativu masnom doručku i sadrži oko 220 kalorija. Sa ovim zdravim zamjenskim obrokom može se učiniti korak prema kvalitetnoj ishrani, uz unos najvažnijih vitamina i minerala. Pored toga, kroz fizičku aktivnost može se postići zdrav način života” rekla je Nina Šebečić Crnolatac, Herbalifeova direktorica za Jugoistočnu Europu.

Provedena klinička ispitivanja pokazuju da je svakodnevno uzimanje shake-a kao zdravog zamjenskog obroka u okviru uravnotežene i raznovrsne ishrane dokazano efikasno za regulisanje tjelesne težine u kombinaciji sa umjerenom tjelesnom aktivnošću.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here