Firma SRE Investment d.o.o. koja je dio grupacije Al Shiddi organizator je treninga iz oblasti nekretnina, a koji će u narednom periodu biti održani u Sarajevu.

Naime, u SRE Investmentu trenutno je raspisan konkurs za menadžera i direktora prodaje te marketing menadžera, a svi zainteresirani za ove radne pozicije mogu se prijaviti do 15. januara 2017. godine. Budući uposlenici proći će vrhunske treninge firme 3BRD Consulting. Edukacije po najvećim svjetskim standardima ponudit će sasvim novo iskustvo i dodatno usavršavanje polaznicima, a treninzima prisustvovati mogu svi koji se bave prodajom nekretnina ili imaju ambicije ka obavljanju ovog posla.

Grupacija Al Shiddi kontinuirano vrši edukacije svojih uposlenika što se pokazalo kao dobra praksa u radu ali i utjecalo na poboljšanje usluge prema krajnjim korisnicima. Obuka iz ove oblasti dodatno će uticati na razvoj tržišta nekretnina u Bosni i Hercegovini te će podići  stepen kvalitete prodajnih usluga.

Novi uposlenici imat će priliku raditi na prodaji nekretnina Poljine Hills, ali i svim narednim projektima vezanim za nekretnine, a koje će realizirati Grupacija Al Shiddi.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here