Ukoliko niste ljubitelji zime i niskih temperatura onda je zimska wellness ponuda Termi Olimia idealna ponuda za vas i poklon vašem tijelu. Neka vas zimske boje okolice, jedinstveni sauna programi, magičnost Wellness-a Orhidelia i opuštanje u vrhunskim wellness centrima povedu u poseban svijet dobrog raspoloženja i opuštajućeg doživljaja.

Na raspolaganju su vam dvije ponude. Prva „Dodir vrućeg vjetra“ u hotelu Breza već od 64€ po osobi, dnevno, za polupansion. Vodeni doživljaji u ljekovitoj termalnoj vodi Wellness centra Termalija s uključenim animacijskim programima za odrasle i djecu te ulaz u Svijet sauna Termalija. Također, imate mogućnost kupanja u Vodenom planetu u obližnjim Termama Tuhelj.

Druga ponuda je „Magičnost Orhidelie“ po cijeni već od 96€ po osobi, dnevno. Ova ponuda uključuje dodatno korištenje najboljeg wellness centra u ovom dijelu Evrope već nekoliko godina zaredom, a to je jedinstvena Orhidelia.

Svi oni koji se odluče da malo prošetaju ovim jedinstvenim krajolikom imaju višestruke mogućnosti za užitak. Upoznavanje kulturnih dobara i historijskih znamenitosti kozjanskoga kraja. Djeca će biti oduševljena, jer će u prekrasnoj prirodi moći hraniti jelene, ili se zasladiti slasnom olimskom čokoladom, a možda ih iznenade i olimske vještice u svijetu vještičjih vragolija. Izvrsne prilike za upoznavanje ljekovitog bilja olimskih redovnika i posjetu jednoj od najstarijih apoteka. Pridružite se i uz vodiča upoznajte olimsku raznolikost.

Obje ponude važe od 15.1. do 17.2.2017. godine, a posebne uštede ostvarujete u slučaju boravka tokom radne sedmice.

Više o ponudi na www.terme-olimia.com.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here