Samsung Electronics je objavio da je osvojio više od 120 nagrada na Consumer Electronics Show/Sajam potrošačke elektronike 2017 (CES), i dalje dobija priznanja u kategorijama za kućnu zabavu, kućanske aparate i mobilne kategorije. Samsung je posebno počašćen što je nagrađen na CES-u zajedno sa kolegama inovatorima i tehnologijama nove generacije koje oblikuju budućnost svakodnevnog života.

Među Samsungovim značajnim pobjedama na CES-u 2017 su 34 nagrade za inovacije, uključujući nagradu za najbolju inovaciju “Best of Innovation Award” u kategoriji video prikaza. Samsung je također dobio nagrade od strane medija i industrije, koje su odabrale organizacije koje su bile prisutne na sajmu na kojem je bilo više od 3,880 izlagača.

“Kao što CES slavi svoju 50-tu godišnjicu, iznenađujuće je vidjeti kako smo daleko došli kao industrija. Prošla godina je bila obilježena nizom jedinstvenih dešavanja u produkt dizajnu i inženjeringu”, rekao je Gregory Lee, predsjednik i izvršni direktor Samsung Electronica Sjeverna Amerika, te dodao: “Počašćeni smo što nas CTA  prepoznaje iz godine u godinu kao i industrija za naše inovativne proizvode i razvoj,  I dalje smo predani da isporučimo proizvode koji su pažljivo dizajnirani da rade na način na koji mi živimo”.

Samsungovi nagrađeni proizvodi za 2017 su:

• Samsungova nova QLED TV linija je dobila više od 20 zapaženih nagrada, uključujući četiri nagrade /CES Innovation Awards, nagradu po izboru urednika site-a Reviewed.com, Ubergizmovu nagradu Best of CES Award i HD Guru CES Top Picks nagradu.

• Samsungov novi Lifestyle TV, koji je dizajniran da se pojavi baš kao i slika kad se pojavi na zidu, je dobio nagradu CTA Best of Innovation Award, kao i nagradu po izboru urednika iz Popular Mechanic-a.

• Samsungov FlexWash + FlexDry su dobili dvije CES Innovation Awards i niz medijskih priznanja, uključujući Techlicious-ovu nagradu Best of CES Award, nagradu po izboru urednika Reviewed.com, The Verge-ovu nagradu Best of CES Award  i TWICE Picks nagradu.

• Samsung Chromebook Plus i Pro je zaradio nagrade: Digital Trend’s Top Tech of CES awards, Wired’s Best of CES awards, BGR’s Best Laptops of CES awards, LAPTOP / Tom’s Guide Best of CES awards, Gear Patrol’s Best Products from CES awards i 9to5Google’s Best of CES picks.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here